Hout van Oxford College – Locatie Harry potter films)

Inkt is het bloed dat verhalen doet leven. Met pen en papier worden reeds duizenden jaren droomwerelden gecreëerd. En hoewel tegenwoordig veel schrijvers hun hersenspinsels meteen in nullen en enen omzetten achter de computer, zijn er enkele uitzonderingen onder de moderne schrijvers die hun verhalen neerschreven met de hand.

Eén daarvan is JK Rowling.

Zij toverde de magische wereld van Harry Potter uit haar eigen toverstok, een pen. En met haar schrijfsels betoverde ze miljoenen mensen over heel de wereld. Een pen die de aanzet was voor niet minder dan 7 boeken, 8 films, 1 toneelstuk en een gigantische fanbase over heel de wereld.

Een pen vol magie

Vandaag lanceren we dan ook een zeer speciale pennen  die de creatieve cirkel rond maakt. Pennen  gemaakt van de vloeren van ‘The Great Oxford Hall’ een legendarische zaal in Oxford College die de inspiratie was voor de Grote Hal in maar liefst 8 Harry Potterfilms.

Van pen, tot magische franchise, tot pen. En wie weet creëer jij ook wel magie met deze pen vol historiek.

Natuurlijk liepen er nog meer grote schrijvers over de vloeren van ‘The Great Oxford Hall’. Namen als Oscar Wilde, Lewis Caroll, en J.R.R. Tolkien klinken je  vast bekend in de oren. Hout met zoveel historiek moet natuurlijk verwerkt worden in een pen die ook geschiedenis zal schrijven. De jongste telg van Luxpen luistert naar de naam ‘Graduate ‘.

 

 

Limited edition

Aangezien het hout van deze vloeren zeer gewild is, kon ik slechts de hand leggen op een beperkt aantal houten balkjes. Het overige hout werd allemaal naar Amerika verscheept. Er zullen in Europa slechts 20 pennen van dit hout te koop zijn.

Momenteel worden de blokjes al op veilingen aangeboden voor 60/70$ ( ondertussen 100$ stuk,)

Deze pennen worden dus een zeer exclusieve verzamel voorwerp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *