Uw nieuwe flesopener gaat een eeuwigheid mee: geniet ervan en…santé!

Schol : Gezondheid.

We zeggen het honderden keren per jaar, maar de laatste maanden gebruikten we het woord vooral in de meest letterlijke betekenis. Wat doet het deugd om opnieuw in goed gezelschap een glas te mogen drinken en op elkaar en op het leven te klinken.

Hopelijk omarmen we het ‘nieuwe normaal’ en leren we verantwoord genieten op kleine schaal, door minder maar beter te kopen én als het even kan lokaal! We zijn al gezegend met het befaamde, Belgische bier en een fantastische flesopener vergroot dat plezier: met de handgemaakte Luxpen flesopener van Herenthoutse makelij heb je er een geweldig gebruiksvoorwerp en een elegante eyecatcher bij!

Flesopeners delen verdacht veel met goedkope balpennen: vaak zijn ze lelijk en inferieur gemaakt, waardoor we er geen zorg aan besteden en het voorwerp zoekraakt.
Luxpen wil dat wegwerpen ‘verwerpen’: door kwalitatieve kleinoden een duurzaam design en een elegant uiterlijk te geven, worden dingen voor elke dag ook voorwerpen voor het leven.
Gedaan met om de paar weken voor een plastic prul naar de Action te lopen: ook over twintig jaar doet u nog flessen met dit elegante exemplaar open.

Zoals wel vaker ligt persoonlijke ‘frustratie’ aan de basis van een nieuwe creatie.

Bij het geknoei met muskaatnoot kwam ik bijna altijd in ‘muskaatnood ‘: door zelf een mooie én functionele molen te creëren, slaagde ik erin om dat praktische probleem te elimineren.
Het eeuwige gedoe om een flesje te kraken, zette me ertoe aan om zelf een fijne én functionele flesopener te maken.
In samenwerking met de firma die de ‘Oxford Classic Pen’ heeft gecreëerd, wordt dit nieuwe product gelanceerd.
We waren daarbij letterlijk veeleisend, en hanteerden een vijftal voorwaarden:
– de flesopener moet elegant ogen én perfect werken

– de flesopener moet lokaal ontworpen en geproduceerd worden;
– de flesopener moet onverslijtbaar zijn, waarbij duurzaam geen synoniem is voor duur;
– de flesopener moet dankzij een perfecte afwerking de luxueuze uitstraling van het hele Luxpengamma hebben;
– door een prachtig product een prettig prijskaartje te geven, is de flesopener een ideaal geschenk.

Veel gevraagd, maar volgens ons is de missie écht wel geslaagd!

 

Inox 303 vormt de betrouwbare basis: het materiaal is ijzersterk, maar in tegenstelling tot ijzer is het roestvrij én perfect polierbaar. De metalen module is strak, sterk, onverwoestbaar en uitermate functioneel.
Traditioneel volgden we ons levensmotto ‘hout vasthouden’ en opteerden we voor een handvat van hoogstaand hout, dat coole looks combineert met een warme feel.
Onweerstaanbaar olijfhout en chique zebrano waren daarbij onze favorieten in de zoektocht naar een klassevolle en kwalitatieve keuze.

Uw nieuwe flesopener gaat een eeuwigheid mee: geniet ervan en…santé!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *