Muskaatnoot molen

Hij ligt wellicht vuil in jouw kast, niet meer gebruikt sinds je aan den lijve moest ondervinden dat je eerder je eigen vingers raspt dan de muskaatnoot.
Luxpen heeft een afdeling, genaamd ” LuxMill”. In deze divisie maak ik kwalitatieve kitchenware, die unieke schoonheid koppelt aan weergaloze functionaliteit. Ik hanteer dezelfde maatstaven als in mijn pennenlijn: met onderdelen van topkwaliteit maak ik hoogstaande, handgemaakte pareltjes. Die onderdelen zijn in dit geval van Zwitserse origine en stralen de onverwoestbare en onnavolgbare klasse uit waarop Zwitsers een patent lijken te hebben.
Mijn gastronomische gamma bestaat uit muskaatmolens en pepermolens, die zowel bij particuliere als professionele gebruikers alleen maar lof oogsten.

De muskaatmolen van LuxMill wordt bediend met een grijper. De noot wordt door een krachtige veer over de onderste schaafplaat van Zwitserse topkwaliteit geschraapt.
Hierdoor worden zeer fijne stukjes van de noot afgeschraapt, zodat de smaak en de goddelijke geur van versgemalen muskaatnoot perfect vrijkomen.

Door de magische mix van functionaliteit en esthetiek ontpopt de molen zich tot geknipt geschenk, dat in zijn rol als gebruiksvoorwerp én eyecatcher schittert.

 

Voor alle rondellen, vijzen en andere onderdelen om alles vast te zetten, kies ik resoluut voor hoogwaardig, robuust RVS (roestvrij staal). De verbindingen tussen de bovenkant en onderkant van de molen maak ik met houten schroefdraad. Het eigenlijke maalgedeelte is uniek en is niet op elke straathoek verkrijgbaar. Ik heb nauwe banden met een Zwitserse zakenpartner, die in zijn Zurichse speciaalzaak deze magistrale molens verkoopt.

Ik word niet alleen heel blij als ik deze fantastische onderdelen samenbreng tot een hoogwaardig handgemaakt hebbeding, ik straal pas echt van trots en tevredenheid als gelukkige gebruikers me vertellen hoe blij ze zijn met hun aankoop. Die aankoop was dan misschien een tikje duurder dan bandwerk, hij is ook en vooral oneindig veel duurzamer dan zijn anonieme broer. Alle onderdelen zijn vervangbaar en op de molen geldt levenslange garantie. Die garantie geldt niet alleen voor de functionaliteit, ze is ook van toepassing op de tevredenheid: ontevreden klanten krijgen meteen hun geld terug, zonder vervelende vragen of kleine lettertjes.
Ik heb overigens nog nooit een molen teruggekregen. Integendeel zelfs: veel klanten zijn zo tevreden dat ze binnen de kortste keren meerdere molens bestellen voor vrienden of familie.

Een LuxMill schenken is een ideaal geschenk  Laat je dierbaren kennismaken met het ongeëvenaarde comfort van een LuxMill: geen geschaafde vingers meer, wel perfect geschaafde noten, waarbij nauwelijks iets verloren gaat. ‘Mooi’ meegenomen: deze duurzame duivel-doet-al is zeer decoratief en is in alle mogelijke houtsoorten verkrijgbaar.

Op de website staan molens die meteen bestelbaar zijn .

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *