NIB Schmidtt FH452 ( voor model “Penelope”)

Schmidt FH452

 

Schmidt zegt zelf :

“De cultuur van het schrijven wordt gevierd door het gebruik van het meest kostbare schrijfinstrument, de vulpen. Daarom accepteren we geen enkel compromis als het gaat om de kwaliteit van uw schrijfinstrument.
Tegen deze achtergrond ontwikkelen en produceren we al tientallen jaren complete vulpenmodules van de allerhoogste kwaliteit voor ’s werelds grootste merken.

Als specialisten in schrijfinstrumenttechnologie ontwikkelen, produceren en leveren we de meest geavanceerde binnentechnologie voor fabrikanten van schrijfinstrumenten over de hele wereld. Over het algemeen is deze technologie het resultaat van partnerschap en nauwe samenwerking met onze klanten. Ons programma wordt gecompleteerd door op maat gemaakte oplossingen en zelfs complete schrijfinstrumenten die wij als systeempartner voor onze klanten ontwikkelen en produceren.

We hebben nu ook hun Nib FH542 ingelegd. Ik heb gekozen voor de High end versie FH 452. In Het model Penelope zit ( inbegrepen in de prijs), deze schmidt of een Jowo Steel

SCHMIDT®-inkttoevoersystemen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Uitgebreide tests in samenwerking met Lufthansa hebben dit bevestigd bevestigd

Naarmate de vlieghoogte toeneemt, neemt de cabinedruk af en vult het SCHMIDT®-inkttoevoersysteem zich. Zelfs in deze extreme situatie voldoet de SCHMIDT®-vulpentechnologie aan de hoogste eisen van een eersteklas kwaliteitsproduct.

Op een hoogte van 11.000 m daalt de cabinedruk tot een waarde die overeenkomt met een hoogte van 2500 m boven zeeniveau (ca. 750 mbar). Zelfs onder deze extreme omstandigheden garandeert het nauwkeurige SCHMIDT®-inkttoevoersysteem schrijfplezier zonder lekkage.

De FH452 kan je krijgen In FINE en MEDIUM, zowel in staal als Gold plated

Al naargelang de cabine druk , vult de feeder ( onderaan de penpunt) zich al of niet met inkt om lekken te verkomen

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *