LENtO. – De gloednieuwe, luxueuze LENtO, is een elegant eerbetoon aan de kunst om langzaam te leven en aandacht te geven.

LENtO : Langzaam. Zeldzaam. Duurzaam.

De gloednieuwe, luxueuze Lento is een elegant eerbetoon aan de kunst om langzaam te leven en aandacht te geven.

Graag traag! Ik wil van de boodschap die bedoeld is om chauffeurs tijdelijk tot een gematigde snelheid aan te manen, een absolute aanrader maken voor een meer algemene aanpak.
Langzaam leven -met de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit- is immers een fantastische filosofie.

Die duurzame denkwijze ligt aan de basis van de nieuwe, ‘langzame’ lijn die ik toepasselijk ‘LENtO” ’ heb gedoopt, het Italiaanse woord voor langzaam.

Die Italiaanse inspiratie mag niet verbazen: Italianen praten dan wel sneller dan een straaljager, ze zijn fervente fans van duurzame dingen, als het even kan met een ambachtelijke aanpak.

Die hang naar ethiek gaat nooit ten koste van de lokale drang naar esthetiek: Italië geldt als hét summum van stijl. Design krijgt dan ook steevast een prominente plaats.

Ook de Lento is een geslaagd huwelijk tussen vaardig vakmanschap en esthetische elegantie, en het mag niet verbazen dat knap niet rijmt op rap.

Naar goede traditie verkies ik hoogwaardig handwerk boven anoniem bandwerk.

De LENtO  doet zijn naam eer aan, aangezien het in vergelijking met de andere Luxpenlijnen dubbel zo lang duurt om een Lento te maken.

Dat heeft alles te maken met de elegante extraatjes van dit pareltje: het vervaardigen van de aparte top en de onderkant duurt net zo lang als het maken van de rest van de pen. Die top en onderkant zijn standaard in hetzelfde materiaal, maar je kan er ook voor kiezen om die delen qua kleur en materiaal te laten contrasteren en zo jouw pen te personaliseren. Op verzoek maak ik deze lijn volledig volgens de wensen van de klant: met de Lento van je keuze heb je écht een pièce unique in de hand! Liefhebbers van een strakke stijl kunnen kiezen voor een Lento zonder clips.

Jouw LENtO  is hét verleidelijke voorwerp bij uitstek om de oproep van deze nieuwsbrief mondjesmaat te integreren in je leven en even onverdeelde aandacht te geven.
Tegenwoordig moet alles snel, anoniem én digitaal, maar met een handgeschreven boodschap in vulpen schrijf je écht aan een verhaal.

Voor deze gloednieuwe, limited Luxpenlijn gebruik ik uitsluitend de meest kwalitatieve componenten.

De afwerking gebeurt standaard met rhodium of zwart titanium, en de penpunt van Bock is het absolute neusje van de zalm. Je kan kiezen uit een groot en gevarieerd gamma prachtige penpunten: naast standaard staal is er ook zwart, rood, two tone, rosé of goudlook. Wil je niet gewoon de looks van het magische materiaal, maar wil je een penpunt in het elegantste edelmetaal? Dat kan: voor wie graag ‘all the way’ gaat, heb ik penpunten van 14 en 18 karaat! Een kwalitatieve convertor van Schmidt maakt het prachtige plaatje compleet.

De afwerking is volledig op maat: contacteer me gerust voor raad én daad!

Je kan alvast de eerste LENtO , hier zien

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *