Stijlvol en ‘solid as a rock’: meet the future met Kerrock

Kerrock is een materiaal  dat is samengesteld uit bauxietertsaluminiumhydroxide en acrylpolymeer.

De knappe krachtpatser imponeert met talloze troeven: het materiaal is compatibel, glad, niet-poreus en homogeen. Kerrock combineert esthetiek met functionaliteit.

Binnen of buiten, Kerrock is gemaakt om indruk te maken. Na jaren van ontwikkeling is Kerrock de eerste keuze van architecten, ontwerpers en bouwkundigen geworden.

Kerrock staat bekend om zijn bestendigheid tegen verschillende invloeden, waardoor het materiaal er lang als nieuw uitziet. Kerrock heeft een grote ecologische waarde.

Dit wordt bevestigd door de certificaten ISO 14001 in LEED. Tegelijkertijd staat het onder het plus-label bekend om zijn antibacteriële werking. Bruikbaarheid, duurzaamheid, makkelijke reiniging, mooie uitstraling en designopties zijn meer dan goede redenen om voor een wastafel van Kerrock te kiezen.

 

Met een stijlvolle scheerset bent u vanaf nu ook gladgeschoren in een materiaal dat iedereen kan bekoren. Met de Luxpen scheerset in Kerrock heb je een stijlvol stukje toekomst in de hand en deze elegante eyecatcher is ook nog eens bijzonder performant!

Luxpen heeft zich ook toegelegd op producten die het leven mooier en aangenamer maken en een fijn gevoel van luxe creëren.

Zelf heb ik het altijd een ‘mooie’ meerwaarde gevonden om een ‘gewoon’ gebruiksvoorwerp te vervangen door een attractief en kwalitatief alternatief. Die liefde voor knappe, kwalitatieve zaken zette me aan om ze zelf te maken. Dat verhaal begon met prachtige pennen en nu kan ik mezelf én klanten met een stijlvolle scheerset verwennen.

Luxpen heeft de hand kunnen leggen op de onderdelen van Gillettes Mach 3 Turbo scheermesjes. De mesjes staan garant voor een sublieme scheerervaring en Luxpen geeft die ervaring een bijzonder elegant extraatje met een stijlvolle serie hoogwaardige handvaten.
Op de website kan je zien welke soorten er al te krijgen zijn.

Dankzij een gratis reservemesje zal je er weken glad bijlopen, en uiteraard kan je de mesjes later gewoon bijkopen. Heb je je oog na een tijdje laten vallen op een ander handvat uit deze ravissante reeks? Een haalbaar verlangen, want je kan het handvat in een handomdraai vervangen! Laat je verleiden door een luxueuze Luxpenset: dé manier om hoge toppen te scheren!

De Mach3 Turbo scheermesjes van Gillette zijn uitgerust met drie duurzame, vlijmscherpe mesbladen die tot 15 scheerbeurten een uitzonderlijk comfortabel gevoel bieden. Ze scheren dichtbij de huid, terwijl de gelstrip de huid helpt te beschermen tegen irritatie. Bovendien is er de geavanceerde SkinGuard die de huid strak trekt, zodat geen enkel haartje overblijft.

De Luxpen scheersets zijn uitsluitend geschikt voor gebruik met de Mach3 scheersystemen, het summum van superieur scheercomfort. U krijgt er alvast gratis een reservemesje bij. In tegenstelling tot goedkopere modellen is deze stijlvolle set volledig demonteerbaar, waardoor je het binnenwerk en het handvat kan vervangen.

 

Gillette is als marktleider dé ronkende referentie in de wereld van scheermesjes. Binnen het grote én gevarieerde gamma is de Mach 3 Turbo het neusje van de zalm.

Enkele van de veelzijdige voordelen op een rijtje:

– superieur uitgelijnd scheermesje t.o.v. Gillette BlueII wegwerpmesjes
– geavanceerd draaiend scheerhoofd t.o.v. Gillette BlueII wegwerpmesjes
– nanodunne mesjes met lubricatiestrip
– de Mach3 Turbo heeft een grotere SkinGuard en verbeterde lubricatiestrip t.o.v. de gewone Gillette Mach 3

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *