Kaweco Reinigingsspuit

Kaweco Reinigingsspuit

De Kaweco reinigingsspuit is ideaal om verstopte of krassende vulpennen schoon te maken. De spuit heeft een internationale standaard aansluiting, dus je kunt deze gebruiken voor alle vulpennen met internationale standaard aansluiting. 

Maak je penreinigingsroutine makkelijker dan ooit met deze reinigingsspuit van Kaweco.

De spuit, die compatibel is met vrijwel alle vulpennen met standaard internationale inktpatronen, wordt in de pen gestoken als een gigantische converter en laat je er schoon water doorheen spoelen in een recordtempo. De druk van het snelstromende water helpt ook om eventuele stukjes opgedroogde inkt die de toevoer verstoppen te verwijderen.

Kaweco behoort tot een van de oudste merken op de markt. Al meer dan 125 jaar zijn Kaweco pennen een integraal onderdeel van het High-Class assortiment. Kaweco concentreert zich nadrukkelijk op de dunne lijn tussen traditie en innovatie en stelt daarmee al sinds 1883

De zelfontworpen reinigingsspuit voor verstopte vulpennen en krassende penpunten heeft zich in de loop der jaren bewezen bij de klantenservice van Kaweco.
Een lege patroonhouder ( inktcardridge) is  bevestigd aan een 20 ml spuit.

De spuit creëert een optimale druk om onzuiverheden uit de vulpen los te maken. Niet alleen kleurresten, maar ook deeltjes die het schrijven belemmeren worden uit de penpunt gespoeld.
Een eenvoudig hulpmiddel dat het plezier in schrijven nieuw leven inblaast.

– Reinigingsspuit (geen vloeistof bij ingegrepen)

– Voor Internationale Standaard Aansluiting
– Lengte: 13,5 cm
– Doorsnede: 2,15 cm

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *