Een vulpen van een reebokgewei.

Jagen, het is een echte microbe, eens je ze te pakken heeft laat het je niet meer los. Het gaat verder dan enkel het dier te strekken. Zoals een afwerpstang vinden en er per se iets leuks mee willen doen. Maar wat?

Zo van die flessenopeners zijn er al zo veel en is niet origineel genoeg. Ik wou iets unieks. Bij het bekijken van de stang merkte ik op dat ze goed in de hand lag. Een vulpen van een reebokgewei, dat leek me wel apart. Maar hoe dit realiseren, ik kende er zelfs niets van, dus tijdens de avondaanzit maar wat opzoekwerk verricht. Wie zou me bij deze niet zo alledaagse vraag kunnen helpen? Zo kwam ik uit bij Laurent van luxpen.be

4 thoughts on “Een vulpen van een reebokgewei.

  1. Hugo Verschuren says:

    Hoi Laurent, niet makkelijk om dit stabiel te spannen. Goed gevonden, dit is als het opspannen van een schouder implantaat daar is ook niets recht aan, goe bezig.
    Hugo Verschuren

  2. Freddy says:

    Heel bijzonderšŸ‘…en eigenlijk logisch dat Laurent zulks realiseert! Vraag me af of er aan zo’n hertengewei rechte stukken zijn (en dan kijk ik naar het witte gewei op de achtergrond) waarbij Laurent een pen kan maken waarvan Ć©n de body Ć©n de schroefdop uit hertengewei bestaan ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *