ComPENion PLUS ( upgrade van de ComPENion)

Het model ” ComPENion” is de meest bekende pen bij Luxpen. Omdat ik graag LUXpen steeds naar een hoger niveau wil brengen is de pen terug aan een upgrade toe…Deze opvolg reeks gaat dan ook de ‘ComPENION PLUS ‘ heten.  U zal zich afvragen waarvoor staat die “PLUS ” dan..
Het gewone model blijft in het gamma in Carbon, Zwart en bruin leder in diverse platings.

UPGRADE 1
Dit zie je niet meteen maar de koperen steunhuls in de pen is van beter materiaal en ook speciaal ruw geborsteld, zodat de lijm om de huls in de pen te lijmen beter hecht . Ik heb alle puntjes van de pen onder het vergrootglas gelegd. Ik kan nu ook de lengte aanpassen als ik dat al zou willen.

UPGRADE 2
DE CLIPS : De clips van de huidige ComPenion is ok als je die als bureel pen  gebruikt . Ga je die echter intensief gebruiken en steeds in je vb je vestzakje steken, dan is die niet echt stevig genoeg. De nieuwe clips is van nog steviger materiaal en is ook een beetje breder bovenaan. Deze bestaat uit twee delen. Bij de huidige ComPENion” is die in elkaar gevouwen , als ik het zo mag noemen. De nieuwe clips bestaat ook uit twee delen maar de ring is aan de clips bevestigd met mini klinknagels. Hierdoor is die veel sterker en robuster.

UPGRADE 3
De midden sierring heeft ook een upgrade door een extra ringetje 🙂 Ook hier zijn de onderdelen gemaakt met een hogere tolerantie dan voor heen.
Dat resulteert in een luxueuzer uitstraling.

UPGADE 4

De grip is ook aangepast en heeft nu een betere plating zodat die life-time garantie geeft tegen de zuurtegraad van de handen. Ook is die niet rond wat prettig aanvoelt volgens de meeste klanten. Ook zie je hier vooral aan de punt dat de afwerking een tolerantie heeft van 0,05 micron..

UPGRADE 5

Dit is wel een wezenlijke upgrade. De huidige ComPENion heeft een Titanium Gold plating wat de hoogste categorie is.

De ComPENion Plus heeft een juwelen afwerking. De Plating is van puur 24 K gold .  De clipsen en alle onderdelen gaan dan in een bad zodat er een speciale  beschermlaag op komt die het goud beschermt en levenslange garantie biedt.  Echt goud ziet er dan ook uit als echt goud 🙂

UPGRADE 5
Voor deze reeks kies is ook voor premium houtsoorten die allemaal hand picked zijn (wil zeggen dat uit 20 houtblokjes, er maar enkele de premium classificatie krijgen.

UPGRADE 6
Vulling. In de ComPENion plus, komt ook de beste/mooiste vulling van Schmidtt ( Germany).DE 5888F
Deze heeft een matalen behuizing, Is NON-DRY-refil ( wil zeggen dat die niet lekt/uitdroogt).
Door de dunnere wand kan er ook meer inkt in . Te verkrijgen in F (Fine) en M (Medium).
Standaard zit er een FINE in .

Hier kan je alle ComPENion PLUS modellen vinden

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *