ComPENion PLUS ( upgrade van de ComPENion)

Bij Luxpen is de “ComPENion” pen een ware legende, maar zoals altijd streven we naar hogere hoogten en daarom is het tijd voor een upgrade! Maak kennis met de nieuwe generatie: de “ComPENION PLUS”. En waar staat die “PLUS” voor? Je zult het snel ontdekken!

UPGRADE 1
Het subtiele maar essentiële verschil zit hem in de koperen steunhuls van de pen, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en met een speciale ruwe borsteling voor optimale hechting van de lijm. Elk detail van de pen is zorgvuldig geperfectioneerd, zelfs de lengte kan nu worden aangepast indien gewenst.

UPGRADE 2
De clips: Terwijl de huidige ComPENion-clip perfect is voor kantoorgebruik, hebben we een nog stevigere versie ontwikkeld voor degenen die de pen intensief gebruiken, zelfs als die vaak in een vestzakje wordt gestoken. De nieuwe clips bestaan uit twee delen en zijn stevig bevestigd met mini-klinknagels, waardoor ze robuuster en duurzamer zijn dan ooit tevoren.

UPGRADE 3
Ook de middelste sierring heeft een upgrade gekregen, met een extra ring voor een nog luxueuzere uitstraling. Elk onderdeel is vervaardigd met een hogere tolerantie, wat resulteert in een verfijnde afwerking.

UPGADE 4
De grip is verbeterd met een duurzame plating die een levenslange garantie biedt tegen de zuren van de handen. Bovendien is de grip niet meer volledig rond, wat door de meeste klanten als prettiger wordt ervaren. De minutieuze afwerking, met een tolerantie van slechts 0,05 micron, is vooral zichtbaar aan de punt.

 

UPGRADE 5
Deze upgrade is echt bijzonder: waar de huidige ComPENion een Titanium Gold plating heeft, straalt de ComPENion Plus met een juwelenafwerking van puur 24-karaats goud. Elk onderdeel wordt zorgvuldig behandeld met een beschermende laag, waardoor de pracht van het goud behouden blijft, levenslang.

UPGRADE 5
Voor deze reeks kies is ook voor premium houtsoorten die allemaal hand picked zijn (wil zeggen dat uit 20 houtblokjes, er maar enkele de premium classificatie krijgen.

UPGRADE 6
En last but not least, de vulling. De ComPENion Plus wordt geleverd met de beste en mooiste vulling van Schmidt uit Duitsland, de DE 5888F. Deze vulling, gehuisvest in een metalen behuizing, lekt niet en droogt niet uit. Dankzij de dunne wand kan er meer inkt in, en je kunt kiezen tussen een fijne (F) en medium (M) punt. Standaard wordt de pen geleverd met een fijne punt.

Met de ComPENion Plus wordt schrijven niet alleen een ervaring, maar een ware verwennerij voor al je zintuigen!

Hier kan je alle ComPENion PLUS modellen vinden

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *