De Royal Jr. is het compacte kroonjuweel

Gezinsuitbreiding in de koninklijke familie: de Royal Jr. is het compacte kroonjuweel

Hoewel de pen de harten van liefhebbers van stijlvol schrijfgerei sneller doet slaan, is de robuuste Royal voor sommigen nét wat te groot. In die optiek ziet de Royal Jr. het levenslicht: de compacte kroonprins deelt de luxueuze looks van de Royal, maar dan in een iets verfijndere versie. Vooral de rollerball is gebaat bij een iets bescheidener behuizing.

 

De Royal Jr. is overigens een bijzonder attractieve aanvulling voor het oogverblindende origineel: de Royal vulpen en de Royal Jr. rollerball vormen samen een kwalitatief en uitermate knap koningskoppel.
De Royal Jr. heeft dezelfde look and feel als de Royal en wordt net als zijn vorstelijke voorganger gemaakt met rhodium en black titanium accenten.
De penpunt (NIB), een kwalitatief kleinood van Duitse makelijk, is gecoat met 22k goud en rhodium.
In de Rollerball zitten de duurste Schmidtvullingen .
In navolging van het formaat is ook het prijskaartje van de Royal Jr. wat gekrompen en komt deze ravissante reeks met een prettig prijskaartje!

2 thoughts on “De Royal Jr. is het compacte kroonjuweel

  1. Rasschaert Guido says:

    Dankzij Luxpen heb ik opnieuw de liefde gevonden om met een rollerball te schrijven.Ik zweer normaal gezien bij een vulpen maar de stevige rollerball plakt nu gewoon aan mijn hand. De looks zijn schitterend op zich en als man zijn een uurwerk en een pen de juwelen die veel zeggen over wie je bent.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *