Atoma

ATOMA: DE ENIGE ECHTE
Een Atoma is niet zomaar een schrift. Een Atoma-schrift is een hebbeding, een onbeschreven blad dat klaarligt telkens er in het leven een gevoelsgeladen moment aanbreekt. Gedachten- en gedichtenschrift, fotoboek, receptenboek, trouwalbum, adres- of citatenboek… Atoma heeft vele gezichten.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ‘atomaschrift’ een begrip geworden is en ook als soortnaam het Nederlands veroverde. Een merkicoon, vergelijkbaar met ‘Bic’, ‘Tupperware’, en andere merken die door de gebruiker een begrip geworden zijn.

ATOMA: EEN SUPER-HANDIG SYSTEEM
Een geopend Atomaschrift ligt volledig vlak en heeft nooit de neiging om zich te sluiten terwijl je erin schrijft. Verander de volgorde van je bladen, stop ze in een ander schrift, of wissel je bladen uit met je collega’s.
ATOMA: OP EN TOP BELGISCH
Atoma is sinds 1948 een typisch Belgisch product met, aan de basis, een tijdloos ontwerp, waar we terecht trots op mogen zijn. Intussen zes decennia later heeft Atoma zich ook buiten de grenzen opgeworpen tot één van België’s kroonjuwelen op het vlak van gebruiksgebonden design.
Het verschijnsel werd vaak nagebootst, maar nooit geëvenaard.
Atoma is gebrevetteerde hofleverancier van België. Tachtig procent van de Atoma-productie blijft in eigen land. De rest is bestemd voor het buitenland.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *