U kunt bij LuxPen als volgt bestellen: Wij verzenden wereldwijd 

Bestellen via de webshop
Via onze webshop www.luxpen.be , kunt u veilig uw bestellingen plaatsen, gemakkelijk vanuit uw eigen omgeving. Betalen : Paypall / creditkaart/ mister  cash. Alle betalingen gebeuren via een beveilgde server en erkende banken. 100% veilig. 
Bestellen per telefoon : U kunt mij bereiken op nummer +32(0)14 506565 . Ik ben bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur (CET).  Of spreek een boodschap in. Ik bel je dan meteen terug. Dit is handig als u nog vragen hebt over model, houtsoort etc..

Bestellen per e-mail : Uiteraard kunt u ook per e-mail bestellen via het contact formulier. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van mij. Best is dan een afspraak te maken
Of maak een afspraak :Wil je meerdere pennen of iets speciaals of meer uitleg. Geen probleem. We kunnen erlkaar treffen. Binnen de 15 km kom ik gratis naar je toe met de collectie pennen. Anders is er mogelijk een toeslag. Je kan uiteraard ook afspreken bij mij thuis en kan je de collectie zien. Mail of bel gerust