Fijne Vulpendag! 3 November

Op de eerste vrijdag van november is het Vulpendag. De dag is ontstaan om het gebruik van de vulpen te promoten. Profiteer ervan en koop op vulpendag een vulpen met 15% korting + gratis verzending!

Formulieren invullen kan je misschien doen met een gewone balpen. Maar je agenda invullen, een verjaardagskaart schrijven, een gedicht verzinnen, in je dagboek schrijven, dat doe je toch met een vulpen?
Vulpendag, of Fountain Pen Day, werd in het leven geroepen om ons daaraan te herinneren. Moet je vaak je handtekening zetten? Dat doe je toch in stijl met een vulpen, niet?

Fountain Pen Day Banner - vulpen-dag

Wat doe je op Vulpendag?

In de VS kan je naar Fountain Pen Meetups gaan, beurzen waar allerlei makers van vulpennen hun nieuwste pennen tentoonstellen en laten uitproberen. Er worden ook Pen Shows gehouden, bijeenkomsten van liefhebbers van de vulpen, waar ervaringen worden uitgewisseld, nieuwigheden worden getoond, pennen worden verkocht. Of je kan online deelnemen aan de conversaties op speciale Online Pen Forums.
In elk geval schrijf je op vulpendag met je lievelingsvulpen. En als het even kan, deel je ook je liefde voor de handgeschreven tekst met anderen.

Vulpennen in alle soorten

Vulpendag is een fijne dag om eens een nieuwe pen uit te proberen. Welk materiaal ligt je lekker in de hand? Kies je een vulpen van rozenhout, cocobolo of quilted maple . Of hou je meer van het gevoel van een truestone vulpen? Heb je al eens een ebonieten vulpen in je hand gehouden?

Kies je voor een degelijke Duitse convertor om te vullen met inkt uit je inktpot naar keuze? Of opteer je voor vullingen?

Zelfs de manier waarop de pen sluit, kan verschillen van type tot type. De schroefdraad van de Mystery pen is driedubbel zodat de pen zeer snel, zacht en perfect sluit. Het is een speciaal ontwerp.

Uitgelezen moment om een vulpen te kopen, ja toch?

De manier bij uitstek om vulpendag te vieren, is natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken, en jezelf een luxe pen cadeau doen.

Koop er gewoon eentje online. Bij aankoop van een vulpen uit de Mystery reeks in onze webshop op vulpendag, vrijdag 3 november, krijg je meteen 15% korting op je aankoopbedrag en gratis verzending (*). Registreer je korting met de code FPD2017.

Wil je eerst eens een pen uitproberen?

Je kan Luxpen bezoeken op de Gentleman’s Fair in Waregem, op 10-11-12 november. Of je komt naar de Dag van de Ambachten op 26 november in Herenthout. Je vindt ons ook op de Kunst & Kadobeurs in Heist-op-den-Berg op 2 en 3 december.

(*) korting van 15% op de aankoopprijs en gratis levering in België, enkel geldig op artikelen die op voorraad zijn in de webshop en enkel bij aankoop op 3-11-2017 (0.00u-23.59u) met de code FPD2017.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*